2PEP communication & design
Brand Design

Op 27 juli 2012 kwam er met de feestelijk opening van het Holland Heineken House 2012 in London een eind aan het project waaraan 2PEP met ideeën, ontwerpen en uitwerking voor anderhalf jaar lang een bijdrage heeft geleverd. In opdracht van Gielissen Exhibitions BV uit Amsterdam werd mede de plek vormgeven waar de Nederlanders thuiskomen tijdens de Olympische Spelen 2012 in London.

 

In 20 jaar is het Holland Heineken House uitgegroeid tot een fenomeen op de Olympische winter- en zomerspelen. Veel gekopieerd maar nooit geëvenaard. Ook de meest recente editie tijdens de 30ste Olympische Spelen was een groot succes.

 

Het Alexandra Palace in London was twee weken lang een Oranje enclave midden in London.

 

Systeemwanden die elke oppervlakte of etage kunnen omtoveren in een verzameling flexibele ruimten. Het brede spectrum aan wandtypen van Interwand biedt een oplossing voor iedere toepassing en smaak. Volgens de laatste normen en trends.

 

Met Networkers BV uit Lelystad heeft 2PEP communication & Design jarenlang gebouwd aan het merk. Vanaf het begin, de modernisering van het logo en de ontwikkeling van het kleurenpallet voor de productrange, is er consistent gewerkt aan een eenduidig merkbeeld dat terug is te vinden in de talloze communicatiemiddelen. Interwand is inmiddels een volwassen merk dat met internationale ambities en heldere visie op ruimte en interieur de komende jaren een volwaardige partner is voor de architecten.

 

Fijncadeau is een uniek cadeaukaart-concept waarbij de mensen kunnen kiezen voor een cadeaukaart met het specifieke thema dat voor 
de ontvanger een bijzondere betekenis heeft. De kaart wordt verzonden in een feestelijke verpakking aan de ontvanger of per email naar diegene die de kaart wil schenken.

 

Kern van het geven zit in de aandacht die men aan het cadeau besteed.
 Of het met zorg is uitgezocht en met liefde wordt gegeven. 
Naast een eenvoudige Hollandse naam die precies zegt wat er bedoeld wordt heeft 2PEP ook een logo ontwikkeld waaruit de strik van het cadeau het hart vormt waarmee het wordt gegeven.

 

Na de mooiste dag van je leven is de trouwjurk, met sleepvuil van de vloer, etens- of transpiratievlekken, vaak het bewijs van een geslaagd feest.

Puress Bruidsmodereiniging is specialist in het reinigen van trouwjurken, trouwkostuums en bijbehorende accessoires.

Ze brengen op ambachtelijke wijze met grote zorgvuldigheid de trouwkleding weer in de originele staat. Voor een blijvend mooie, herinnering.

 

Om dat gevoel van de mooiste dag vast te houden heeft 2PEP gezocht naar een manier om het merk Puress visueel te laden zonder daarbij te zoet te worden. De rozenblaadjes onder sleep geven een gevoel zorg. De kleuren roze en paars zijn modern. De typografie is vriendelijk doch zakelijk, goed leesbaar.